Ambalaje Duplex
  Ambalaje Caserate
  Display-uri & Standuri
  Speciale & Promotii
  Pungi Biodegradabile
 
 
     
 
 
 
Despre NoiTiparDesignClientii NostriContact Catos Design
NEW :: Pungi Biodegradabile
 
   
Despre Noi  
   

Pionier in productia de ambalaje si materiale tiparite, DT Productie Publicitate s-a dezvoltat in aceasta directie incepand cu anul 2006 cu dinamismul specific unei echipe tinere si profesioniste. Preocuparea noastra se indreapta in permanenta catre asigurarea unor standarde de excelenta a serviciilor si produselor pe care vi le punem la dispozitie. Partenerii de afaceri pe care ii reprezentam au fost selectionati pe criterii de inalta exigenta. Astfel suntem in masura sa va oferim pe langa un foarte bun raport calitate-pret si garantia livrarilor la calitatea si termenele stabillite.

Diferentierea este cuvantul cheie. Designerii nostri sunt constienti de rolul ambalajului in vanzarea produsului si vor crea pentru Dumneavoastra ambalaje inspirate, inovatoare, ...irezistibile.

Echipa noastra de productie stie ca ati lansat termene de livrare astfel incat ne obligam la cele mai realiste perioade de productie din domeniu. Stim ca timpurile s-au schimbat. Timpul inseamna bani; de aceea cand altii dorm, noi lucram. Suntem atat de buni, rapizi si flexibili cat se lauda toti ca sunt. Si totusi... suntem altfel.

Atuurile DT Productie Publicitate: o echipa de creatie de profesionisti, cu experienta in domeniu si entuziasti, selectarea furnizorilor de materiale si servicii conexe pe criterii de inalta exigenta si mai ales garantarea livrarilor la calitatea si termenele stabilite.

 

 
 
     
 
Portofoliu :: Ambalaje Duplex Portofoliu :: Ambalaje Caserate Portofoliu :: Display-uri & Standuri Portofoliu :: Speciale & Promotii Portofoliu :: Pungi Biodegradabile
Ambalaje Duplex :: Ambalaje Caserate :: Display-uri & Standuri :: Speciale & Promotii :: Pungi Biodegradabile
  copyright © 2009 DT Productie Publicitate - www.designambalaje.ro | created by: GBM